ingredients:
1 quilo de musclos de rocauna ceba mitjana
un gra d'all
2 tomàquets madurs
mig bitxo
un vas de vi blanc
uns 8 grans de pebre
oli
julivert
Primer de tot, netejarem bé els musclos tenint una especial cura a treure'ls bé les barbetes.Quan els tinguem ben nets, els posarem en una cassoleta amb la fulla de llorer, mig vas de vi blanc i els grans de pebre. Ho taparem i ho deixarem coure uns 4-5 minuts fins que els musclos s'hagin obert. Guardarem mig vas de l'aigua de la cocció.
Un cop oberts, en separarem una closca i els reservarem.
A la mateixa cassoleta i sofregirem l'all i la ceba amb un raig d'oli. Quan estigui dauradet hi posarem els tomàquets pelats i talladets a daus. Ho deixarem 3-4 minuts a foc viu que faci xup-xup.
Seguidament, ja hi podrem posar els musclos, el vas de l'aigua de la cocció i el mig vas de vi blanc.
Ho deixarem coure uns 4-5 minuts.
Abans de servir, hi posarem una mica de julivert ben picadet.
Rico rico y picanton. Que web mas chula, te voy a poner en los links de la mia.
ResponderEliminarGracias! Tú tienes bastante que ver... Por cierto, tienes que ponerlas en práctica. La siguiente: alcachofas rellenas de gambas...
Eliminar